Saapuminen

Kaikki seminaarin ohjelmista tapahtuu Medistudia-rakennuksessa Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksella, osoite Yliopistonranta 1.
Perille löytää helposti juna- ja linja-autoasemalta bussilla numero 21 tai torilta busseilla numero 4, 16 ja 23. Yliopiston pysäkki: Canthia.

Lähestymiskartta
Medistudia-rakennuksen kartta


Majoitus

Muualta Kuopioon saapuville on järjestetty yöpaikka kampusalueelta Studentia-rakennuksessa, Lukemalla. Lattiamajoitus, oma retkipatja ja makuupussi mukaan. Lisämaksu yöpymisestä 5 €.


Sitsit

Sitsit on akateeminen pöytäjuhla, joissa syödään, lauletaan juomalauluja ja pidetään hauskaa! Moniammatillisessa seurassa sitsitkään eivät voi olla kuin moniammatilliset! On suositeltavaa, ja jopa sallittua, tutustua muiden ammattikuntien edustajiin mahdollisimman monipuolisesti illan aikana – ovathan kyseessä tulevat kollegasi! Sitseihin sisältyy lämmin ruoka ja juomaa.

PharMed-sitsit eivät noudata tarkkaa sitsikulttuuria, mutta silti muutamia sääntöjä on hyvä pitää mielessä:
- Ole ajoissa.
- Esityksiä tulee kuunnella hiljaa.
- Pöydästä ei saa nousta ilman seremoniamestarin lupaa. Seremoniamestari määrittää tauon pituuden, ja sitsaajien on oltava ajoissa takaisin omalla paikallaan.
- Tutustu muihin ja pidä hauskaa!


Workshop:

Workshop teoriassa: interaktiivinen sessio, jossa ryhmä ihmisiä ideoi, ratkaisee ongelmia ja kehittää sosiaalisia taitojaan ryhmälle annetun tehtävän toteuttamiseksi. Workshop käytännössä: hauska tapa tutustua ihmisiin sekä saada uusia ideoita ja näkökulmia erilaisiin tilanteisiin!

Ensimmäisessä PharMed-workshopissa osallistujat pohtivat kehittämismahdollisuuksia ja ratkaisuja ryhmäkeskustelussa esille tulleisiin terveydenhuollon haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Toisessa workshopissa osallistujat pohtivat erilaisia kysymyksiä ja esimerkkitapauksia oman opiskelualansa näkökulmasta ja vertailevat näkökulmiaan annettuihin tehtäviin.


Matkakorvaukset

Kuopion ulkopuolelta tulevat osallistujat voivat hakea matkakorvausta seminaarin jälkeen. Matkakorvauksen määrä päätetään hakemuksen käsittelyn yhteydessä. Kuopion sisäisiä matkoja ei korvata. Hakemusten tulee olla perillä 29.2.2012 mennessä. Muista liittää hakemukseen matkaliput tai muut tositteet! Jos sinulla on kysymyksiä matkakorvauksesta, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen pharmedv@gmail.com .

Matkatukihakemus löytyy täältä: Matka-avustus.pdf