Farmasian opiskelijoiden risteily

Farmasian opiskelijat lähtevät risteilemään kohti Tallinnaa sunnuntaina 15.10. juhliakseen kaikkia Suomen farmasian opiskelijoita! Laiva lähtee Helsingin Länsiterminaalista kello 18.30 ja palaa takaisin maanantaina 16.10. kello 16.00. Vaikka irtoamme laiturista vasta klo 18.30, huomaathan että päivällisbuffet tarjoillaan jo 17.30 alkaen. Tallinnassa meillä on aikaa käydä maissa, sillä laiva lähtee maanantaina vasta klo 12.30 kohti Helsinkiä.

Risteilyllä on tarjolla kolmen luokan hyttejä ja hytit ovat neljälle henkilölle. Hinnat sisältävät upeat haalarimerkit koko hyttiseurueelle! Ei-jäsenten osallistumismaksuun lisätään 5 euroa. Hyttien hinnat ovat seuraavat:

A-hytti 60 €
B-hytti 50 €
C-hytti 40 €

Kaikki risteiljät valitsevat vähintään yhden buffetaterian risteilylle. Onko valintasi juhlallinen päivällisbuffet rajoittamattomine viini- ja kaljatarjoiluineen, aamiaisbuffet rankan yön jälkeen vai elegantti lounasbuffet Tallinnassa vierailun jälkeen? Buffetaterioiden hinnat ovat seuraavat:

Päivällisbuffet 33 € sunnuntaina 17:30-
Aamiaisbuffet 10,50 € maanantaina 7:00-
Lounasbuffet 25 € maanantaina 14:15-

Risteilyllä tulee olemaan teema, josta informoidaan myöhemmin. Varma nakki on laittaa haalarit jalkaan! Kuopiosta matkaaville on tarjolla bussikuljetus kongressiin ja risteilylle. Samalla ilmoittautumislomakkeella pitää ilmoittaa koko hyttiseurue ja osallistuminen FiPSA-kongressiin. Lisätietoa kongressista löydät FiPSAn kotisivuilta.

Käy klikkaamassa itsesi kohta julkaistaviin tapahtumaan myös Facebookissa, jotta saat ajankohtaista tietoa tapahtumista!