FiPSA-kongressi 2017

Tänä vuonna FiPSA kongressi järjestetään 14.-15.10. Helsingissä. Kongressin teemana on ajankohtaisesti ”Lääkkeet ja ympäristö” ja teemaa tullaan tarkastelemaan monelta eri kantilta useiden puhujien siivittämänä. Myös osallistujat pääsevät ideoimaan puhtaamman farmasian puolesta workshoppien merkeissä. Lisäksi kongressi tarjoaa mahdollisuuden omien verkostojen laajentamiseen ja verkostoitumiskykyjen kehittämiseen EPSA-trainingissä.

Kotimainen kongressi on mahtava tilaisuus tutustua kansainvälisten konressien, kuten EPSAn ja IPSF:n, tunnelmaan. Kansainvälistä tunnelmaa lisää kongressiin kutsutut ulkomaalaiset farmasian opiskelijat useasta eri maasta. Kongressi pidetään englanniksi.

Kongressin ilmoittautuminen aukeaa 30.8.2017 yhdessä Farmasian opiskelijoiden risteilyn ilmoittautumisen kanssa. Voit ilmoittautua molempiin tapahtumiin samalla lomakkeella tai ilmoittautua vain jompaan kumpaan tapahtumaan. Kuopiolaisille on tarjolla bussikuljetus kongressiin ja risteilylle. Kongressin hintaan kuuluu ohjelma, aamiaiset, kahvitauot, lauantai-iltana järjestettävät sitsit ja tietenkin upea haalarimerkki!

Kiinnitetyt puhujat aloittain:
Lääketeollisuus
Tutkimus ja koulutus

MITÄ: Elämyksellinen kongressi
MISSÄ: Helsingissä
MILLOIN: lauantaina 14.10. ja sunnuntaina 15.10.
MIKSI: Tunnelma, oman osaamisen kehittäminen, verkostoituminen, bileet…
PALJON MAKSAA: Jäsenille 20€ / Ei-jäsenille 35€

Oman gradunsa tai lopputyönsä kongressissa esittäville tarjotaan ilmainen osallistuminen koko kongressiin. Gradun tai lopputyön aiheen on hyvä olla kongressin teeman mukainen. Esimerkiksi rationaalista lääkehoitoa, lääkejätteestä aiheutuvaa ympäristökuormitusta tai kustannuksia ja lääkeaineiden kemiaa käsittelevät työt sopivat teemaan erinomaisesti. Jos haluat esitellä työtäsi tai tutkimustasi kongressissa tai sinulla on muuta kysyttävää kongressiin liittyen, ole yhteydessä Nelli Äijöön vicepresident(at)fipsa.fi.

Käy klikkaamassa itsesi tapahtumaan myös Facebookissa: Fipsa Kongressi