Hallitus

Halutessasi ottaa yhteyttä hallitukseen, laita sähköpostisi osoitteeseen yhteydenotot (at) fipsa.fi
Kun otsikossa lukee kenelle viesti on suunnattu, se ohjautuu oikealle henkilölle!

Puheenjohtaja

Nera Beciroski (Helsinki)

president (at) fipsa.fi

Puheenjohtaja ohjaa koko FiPSAn toimintaa, jakaa tehtävät hallituksen jäsenille ja kehittää yhteistyötä FiPSAn jäsenjärjestöjen kanssa.

 

Varapuheenjohtaja

Hanna Lindstedt (Helsinki)

vicepresident (at) fipsa.fi

Varapuheenjohtaja on puheenjohtajan oikea käsi. Hänen tehtäviinsä kuuluu yhteydenpito yhteistyökumppaneihin ja avustaminen hallituksen kokouksissa.

Sihteeri, tiedottaja

Kauri Laine (Turku)

secgen (at) fipsa.fi, pharmaca.studentica (at) fipsa.fi

Sihteeri pitää pöytäkirjaa hallituksen kokouksissa. Hän huolehtii tiedonkulusta jäsenille esimerkiksi laatimalla kuukausikirjeet ja internet-sivuilla julkaistavat ajankohtaiset asiat.

Tiedottaja vastaa viestinnästä jäsenjärjestöille, ja toimittaa jäsenille FiPSA:n kuukausittaisen uutiskirjeen.

 

 

Taloudenhoitaja

Emilia Poikonen (Helsinki, väliaikaisesti Turku, myöhemmin Kuopio)

treasurer (at) fipsa.fi

Taloudenhoitaja huolehtii FiPSAn rahaliikenteestä, laskujen maksusta, kirjanpidosta sekä laatii tilinpäätöksen ja seuraavan vuoden talousarvion.

 

EPSA- ja IPSF-asiainhoitaja

Noora Hämäläinen (Helsinki)

epsa-ls (at) fipsa.fi, cp.finland (at) gmail.com

EPSA-asianhoitaja pitää yhteyttä Euroopan farmasian opiskelijoiden järjestöön EPSAan ja pitää huolen siitä, että FiPSAn jäsenet tietävät, mitä EPSAssa tapahtuu.

IPSF-asianhoitajana Noora pitää yhteyttä kansainväliseen farmasian opiskelijoiden järjestöön IPSF:ään ja pitää huolen siitä, että FiPSAn jäsenet tietävät, mitä IPSF:ssä tapahtuu.

 

Harjoitteluvaihdon kotimaan ja ulkomaan koordinaattori

Virka on haussa! Tämä virka oli vuonna 2018 nykyisen varapuheenjohtajamme, Hannan, rooli FiPSAssa. Laita viesti alla olevaan sähköpostiin, mikäli pesti kiinnostaa!

seo (at) fipsa.fi

Harjoitteluvaihtojen kotimaan koordinaattori etsii harjoitteluvaihtopaikkoja Suomeen saapuville ulkomaalaisille opiskelijoille ja järjestää Suomeen saapuvien harjoittelijoiden käytännön asioita.

Ulkomaan koordinaattori on yhteydessä EPSA:n ja IPSF:n harjoitteluvaihdoista ja auttaa suomalaisia hakijoita harjoitteluvaihtopaikkojen hakemisessa ulkomailta. Hänen kauttaan voi luetuttaa esimerkiksi SEP-vaihtopaikkoihin lähetettävät hakemukset.

 

Virkailijat

IMP-koordinaattori (NIMP)

Virka on auki!

EPSA:n Individual Mobility -projektin yhteyshenkilö Suomessa. Vastaa Euroopassa tarjolla olevista harjoitteluvaihtopaikoista tiedottamisesta jäsenistölle sekä harjoittelupaikkojen järjestämisestä Suomesta muille eurooppalaisille opiskelijoille yhteistyössä harjoitteluvaihdon ulkomaan/kotimaan koordinaattorien kanssa.

Pharmaca Studentican päätoimittaja

Virka on auki!

Päätoimittaja kokoaa kahdesti vuodessa ilmestyvän verkkolehden yhdessä toimituskunnan kanssa.

Projektikoordinaattori

Koordinaattori toimii yhdessä hallituksen, ja projektien työryhmien kanssa FiPSA:n erilaisten projektien, kuten verenluovutuspäivän, risteilyn, tai kongressin parissa.

Kuopion paikallisvastaava
Helsingin paikallisvastaava
Turun paikallisvastaava

 

This post is also available in: ruotsi, englanti